FACTS ABOUT نیلینگ REVEALED

Facts About نیلینگ Revealed

Facts About نیلینگ Revealed

Blog Article

در این مدل، ممکن است گسیختگی رخ ندهد، اما سازه به دلیل وقوع جابجایی‌های قابل‌توجه در قسمت دیواره خود، حالت ایمن خود را حفظ نخواهد کرد. میزان جابجایی‌هایی که در سطح دیواره رخ می‌دهد، بسیار حائز اهمیت است و نباید از مقدار معینی تجاوز کند.

در زمینه سازه‌های مناطق شهری، این متد مدرن جهت مقاوم‌سازی و حفاظت از گودها و ساختمان‌های نزدیک آن، ایستگاه‌های زیرزمینی مترو و حتی در پایدارسازی کوله‌های مجاور پل‌ها در زمین‌های سست و ریزشی استفاده می‌شود.

اجزای نیلینگ و قسمت‌های مختلف آن به صورت کلی شامل این موارد می‌شود: میخ‌های فولادی، دوغاب سیمان، دستگاه حفاری نیلینگ، مهره، واشر، صفحات نگه‌دارنده و نوارهای زهکشی.

این دو روش علی‌رغم شباهات‌های بسیاری که با یکدیگر دارند دارای تفاوت‌هایی نیز می‌باشند که در ادامه به آن‌ها اشاره خواهیم کرد. تفاوت نیلینگ و انکراژ عبارت است از:

در حالت حدی سرویس گسیختگی در سازه ممکن است رخ ندهد اما سازه از حالت ایمن خود خارج می‌شود.

برای این مهم در این مقاله کاربردی به اختصار به بررسی هزینه اجرای پایدارسازی گود به روش نیلینگ و نکات اجرایی و کارگاهی ??? ??? و مدیریتی پرداخته ایم.

در هر یک از روش های فوق بنا به مقتضیات طراحی، المانی به عنوان دیوار حائل می تواند وجود داشته باشد. این المان می تواند دیوار دیافراگمی، شمع های مماسی بتنی، ستون های جت گروتینگ و اختلاط عمقی، شمع های نگهبان فلزی، سپر یا المان های مشابه باشد.

با توجه به ماهیت سیستم میخ گذاری، زمین‌های مجاور گود مورد تعرض قرار می‌گیرند. این تعرض در صورتی که در زیر ملک مجاور باشد، بر اساس قانون باید رضایت مالک را به همراه داشته باشد.

در متن مقاله اشاره شده است که نیلینگ یک سازه موقت و سازه اصلی باید هر چه سریعتر اجرا شود. تا چه زمانی نیلینگ بدون اجرای سازه اصلی مقاومت خود را دارد؟

اگر میخ‌ها در تراز پایین‌تر از سطح ایستابی قرار گیرند، باید آب زیرزمینی تاثیر منفی روی مواردی مانند دیواره گودبرداری یا سینه کار، مقاومت چسبندگی میان دوغاب و خاک محصورکننده آن، یکپارچگی و پایداری سیستم نیلینگ (مانند خودن شدن میخ‌ها) نداشته باشد.

نیلینگ، یک سازه نگهبان موقت است که به وسیله عواملی مانند گذشت زمان، هوازدگی سطح خاک، خوردگی آرماتورها و نفوذ آب‌های سطحی مقاومت خود را از دست می دهد.

مرحله پنجم: اجرای روکش موقت و لیفت ها بعدی تا تراز نهایی

پیش از خواندن ادامه مقاله ابتدا فیلم نحوه اجرای نیلینگ خاک زیر را مشاهده کنید.

در مجاورت سازه‌های حساس، قدیمی و فرسوده نمی ‌توان آزادانه این روش را اجرا کرد

Report this page